Hvem er Urkraut og hvad er visionen

Visioner for Urkraut

Vi vil indenfor den kommende tid arbejde på at udvikle vores egne recepter med Nordisk køkken og råvarer som udgangspunkt. Vi vil gøre det i tæt samarbejde med vores nuværende leverandør som har den produktionsmæssige ekspertise og kapacitet. Vi vil under dette arbejde også inddrage kokke og kunder i en række smagsevents for bedst muligt at kunne optimere vores recepter til gavn for vores kunder og kulturen omkring fermenterede grøntsager.

Hvem står bag Urkraut?

Per Holm og Thomas Ruhland har arbejdet i mange år som forskere i medicinalindustrien. Hvorfor er en kemiker og en farmaceut motiveret til at gå ind i en forretning med ikke-pasteuriserede gærede grøntsager? Det er en lang historie, men kort fortalt; efter alt, vi har oplevet, føler vi simpelthen at det er bedre at sælge naturligt gærede grøntsager frem for at udvikle syntetisk medicin.

Per Holm

Image module

Per (Ph.D. farmaceut) er seriel entreprenør og er bl.a. grundlægger af Veloxis Pharmaceuticals og har 40 + års erfaring inden iværksætteri.

Mail: info@urkraut.dk

Telefon: +4527772988

Thomas Ruhland

Image module

Thomas (Dr.Techn., Ph.D., Kemi) er en entreprenør med 16+ års erfaring inden for tværfaglig forskning i industri/akademia.

Mail: info@urkraut.dk

Telefon: +4525232104

Ring til Urkraut

Per Holm
+4527772988

Thomas Ruhland
+4525232104

Skriv til Urkraut

*

*